понеділок, 25 березня 2024 р.

 Для старшого шкільного віку. Прочитайте на канікулах!



Сліпачук В.О. Родовичі: повість; для серед. та старш. шк. віку/ худ. Д.І. Принцевський. - 2-ге вид. - К.: Веселка, 1991. - 214 с.: іл.

Гостросюжетна повість про далекі часи князювання в Києві Ольги та її сина Святослава, про розбійницький напад на Київ печенігів.


"Алхімік", автор Пауло Коельо

Цей роман став культовим! Він захоплює з першої сторінки! В юні роки ми не боїмося мріяти, все здається можливим. Але з часами невідома сила починає переконувати нас, що мрії незбутні, а прагнення нездійсненні. Ця книжка навчить жити, не втрачаючи віру в кохання і добро, навчить цінувати кожний день, кожну годину, кожну мить, радіти, сумувати, але ніколи не опускати руки.




"Ще одна цегла в стіні", Андрій Тужиков

Троє підлітків входять до нового періоду життя, де панують правила й закони, створені не надто розумними та зовсім не креативними дорослими. Це історія не про те, як вони побороли цю систему. Це розповідь про те, як вони шукали серед прямокутних, наче цеглини, голів однолітків, відшліфованих телебаченням та школою, самих себе, свої перші кохання та приховані таланти.

Немає коментарів:

Дописати коментар