середа, 15 березня 2023 р.

Благодійну книгу про порятунок 

тварин від війни випустила 

Save Pets of Ukraine

Благодійну книгу про порятунок тварин від війни випустила Save Pets of Ukraine
Автори: Валерія Буняк

Автори хочуть привернути увагу до безпритульних тварин в Україні, кількість яких зросла на 20-30% у тилових областях та на 100% у притулках прифронтових областей внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

Команда ініціативи Save Pets of Ukraine випустила благодійну збірку історій про порятунок тварин від війни «Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні». Усі кошти з продажу передадуть на допомогу притулкам для собак та котів.

«Це збірка надихаючих історій зі щасливим кінцем про котів, собак та їхніх власників і волонтерів, які змушені були евакуюватись від війни і підтримували один одного. А також про людей, які щоденно дбають про велику кількість чотирилапих, які опинилась на вулиці. Це історії про те, як люди рятують тваринок, а вони у відповідь рятують своїх турботливих людей», — зазначили автори книги.

Героями збірки «Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні» стали дві жінки, яким вдалося вивезти 47 котів з Києва до Німеччини на початку повномасштабного вторгнення; військові та собаки «на нулі»; пара, яка рятувала домашніх улюбленців з замкнених покинутих квартир; жінка, у якої живе понад 60 собак, та інші.

Книга має на меті привернути увагу до безпритульних тварин в Україні, кількість яких зросла на 20-30% у тилових областях та на 100% і більше у притулках прифронтових областей за останній рік. Наразі 25 799 собак та 19 473 коти перебувають під опікою притулків та волонтерів. 

У книзі також можна знайти історії адопції чотирилапих. Автори збірки сподіваються, що ці приклади надихнуть читачів.

«Адже прилаштування безпритульних тварин в сім’ї є найкращим та найбільш гуманним способом скорочення кількості хвостиків у притулках та на вулицях. Так, ще за кілька тижнів до виходу книги, коли про неї дізнався редактор одного з національних телеканалів, він записався на співбесіду, аби взяти в свою сім’ю кішку», — розповіли у Save Pets of Ukraine.

Купити книгу можна за благодійний внесок від 200 грн можна на сайті ініціативи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар