вівторок, 17 лютого 2015 р.

День Героїв Небесної Сотні


                     Нам треба об'єднатись воєдино,
                     Бо мрії й прагнення в нас одні.
                     Щоб стала вільна й сильна Україна, 
                     Ми скажем усі разом: "Ні - війні".


18 лютого завідуюча бібліотекою школи разом з районною дитячою бібліотекою провели в школі виховну годину для учнів  6-х класів "Слава небесній сотні"








На протязі навчального року з учнями проводиться виховна робота по вшануванню пам’яті героїв Небесної сотні. Підготовлено матеріали про події на Майдані та фотоматеріали про героїв для шкільного стенду. Проведено уроки Мужності в 1-11 класах та відкритий виховний захід для учнів 6-А,6-Б, 4-Б класів з працівниками  районної дитячої бібліотеки.  Виховні заходи супроводжувались  хвилиною мовчання.

20 лютого 2014 року стало якоюсь переломною датою цієї надії на краще для всього українського народу. Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічноєвропейській державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість із них - молодь, сильні. Ті, що тільки починали жити.  Ми сьогодні в скорботі й з великою нашою вдячністю згадуємо Героїв світлої пам'яті Небесної Сотні, котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками. 



                                

Немає коментарів:

Дописати коментар